Voetreflexologie!
Gezond voor lichaam en geest

Voor de behandeling kom ik bij u thuis of u kunt mij bezoeken elke donderdag vanaf 9:30 op de Peppelweg 146D te Rotterdam. Ook op de dinsdag in de oneven weken ben ik daar aanwezig vanaf 1 juni 2024.

Als ik bij u thuiskom neem ik een relax-stoel, handdoeken en olie mee. In de praktijkruimte maak ik gebruik van een behandelbank.

Tip:trek het liefst loszittende kleding aan. Denk bijvoorbeeld aan een huispak, sportkleding of iets dergelijks zodat ik ook makkelijk tot en met uw knieën kan behandelen. Dus een losse broek die je makkelijk op kan stropen.

Tijdens het eerste consult (duur: ruim 1 uur 15 min) zullen wij een vragenlijst doornemen.  Hier noteer ik uw:

-persoonlijke gegevens, ook t.b.v. uw zorgverzekering

-welke klachten u heeft. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan stress, slapeloosheid, vermoeidheid, pijnen zoals gewrichtspijnen, hoofdpijn, darmklachten of een algehele lage weerstand, oedeemklachten enz.

-of u medicijnen gebruikt

-bent u zwanger dan krijgt u een speciale zwangerschapsbehandeling.

-ook bijvoorbeeld bij oedeemklachten heb ik een lymfedrainage-behandeling via de onderbenen en voeten. Hiermee wordt de vochtafvoer gestimuleerd.

Na deze intake beginnen we met de eerste behandeling.

Tijdens de behandeling komen vaak meer zaken aan de orde. Andere klachten of zelfs emoties kunnen allemaal naar boven komen. Er komt een proces op gang en uw lichaam zal hierop reageren. De reactie kan meteen op gang komen of nog dagen na de behandeling voortduren. Bij ieder persoon is dit weer verschillend.


Na de behandeling adviseer ik u om veel water te drinken. Er kunnen door de behandeling afvalstoffen loskomen die afgevoerd dienen te worden! Verder adviseer ik u om het rustig aan te doen na de behandeling zodat uw lichaam de tijd heeft deze te verwerken.

Om een optimaal effect te bereiken is het aan te raden meerdere behandelingen te nemen. Ik denk hierbij aan 4 behandelingen met een tussenperiode van 1 à 2 weken. Hierna kunt u overwegen de behandeling voort te zetten naar eigen wens. 

Op deze manier krijgt u ook meer zicht op wat een behandeling met u doet. Vaak komt er een proces op gang wat door meerdere behandelingen steeds een stukje verder komt. Zelf krijg ik ook steeds meer zicht op wat er met u aan de hand is en wat u eventueel nodig heeft. Op deze manier krijgt iedereen een persoonlijke benadering.

 
 
 
E-mailen
Bellen