Voetreflexologie!
Gezond voor lichaam en geest

Mijn naam is Marian Lems en ben geboren in 1967.

In 1995 maakte ik voor het eerst kennis met voetreflexologie. Het was verbazingwekkend wat voor een uitwerking de behandeling kan hebben. Hierdoor werd uiteraard mijn interesse gewekt en ben diverse cursussen en opleidingen gaan volgen.

In 1998 het eerste diploma voor de voetreflexologie bij de BER (Bond Europese Reflexologen) behaald.

Een tijd lang ergens anders werkzaam maar door de verhuizing in 2008 naar Rotterdam heb ik besloten in 2009 voetreflexologie weer op te pakken en ben in 2011 de praktijk gestart. Omdat er steeds meer vraag was om zwangere vrouwen te behandelen heb ik hiervoor een speciale cursus gevolgd bij Carla Huis in't Veld in 2013.

Om me verder te ontwikkelen ben ik in 2014 een driejarige opleiding VoetreflexPlus gaan volgen bij Totaal Health. Deze opleiding is op HBO niveau en geeft een grondige kennis over voetreflextherapie in combinatie met Chinese geneeswijze.

In september 2017 diploma VoetreflexPlus behaald. Hierdoor zijn de behandelingen meer toegespitst op de specifieke klachten en heeft het meer een therapeutische waarde gekregen. Ook worden de meridianen vanuit de Chinese leer behandeld die nog meer het proces van herstel ondersteunen.

In 2016 diploma Medische Basiskennis behaald ook bij Total Health. Het diploma is Cpion erkend.

In 2017 heb ik me aangesloten bij de VNRT. Dit is een Vereniging van Nederlandse Reflexzonetherapeuten.

2018-heden Nu volg ik nog steeds diverse cursussen op voetreflexgebied.

Het is altijd weer een ontdekking en bevestiging dat deze methode bij iedereen werkt. Ik zie voetreflexologie niet als iets zweverigs. Je komt juist meer met beide voeten op de grond. Als je een behandeling hebt ervaren komt er vaak een proces op gang die je zowel lichamelijk als geestelijk meer in balans brengt.

Ik hoop dat ik u kan laten ervaren wat reflexologie voor u kan betekenen!

Hartelijke groeten,

Marian

 
 
 
E-mailen
Bellen